receptieboek.eu

receptieboeken en gastenboeken voor particulier en bedrijf

 
10

Boeken en dozen kunnen worden bekleed met linnen of suedine. Dit hebben wij in veel kleuren op voorraad. Ook kan uw boek worden bekleed met een eigen bedrukking. Deze bedrukking wordt beschermd door glanzend of mat laminaat.

Een blindpreeg is een tekst, logo of lijntekening die verdiept wordt afgedrukt op de buitenkant van een boek of doos. Ook kunnen wij hier een folieafdruk van maken in diverse kleuren.

In veel boeken verwerken wij een originele trouwkaart of een afbeelding in een verdiept kader in het omslag van het boek. Ook kunnen wij dit op een doos verwerken. Als u wilt doen wij het ook aan de achterkant van een boek.

Onze producten worden vakkundig met de hand gemaakt. Daarom is elk product uniek. U kunt dus zelf bepalen hoe uw eindproduct er uit moet komen te zien.

De bladen van een boek kunnen wij voor u in zwart of kleuren bedrukken. Ook voor slechts één boek staan wij voor u klaar.

Boeken kunnen losbladig of genaaid gebonden worden gemaakt. Een losbladig boek heeft het voordeel dat er altijd bladen aan toegevoegd kunnen worden. Schrijfbladen, maar ook fotobladen.

contact

contact.html

foto-/receptieboeken

fotoreceptieboeken.html

fotoboeken

fotoboeken.html

enveloppendoos

enveloppendoos.html

kadotips

kadotips.html

over ons

over_ons.html

klik hier voor foto’s

fotos_receptieboeken.html
foto’s

bestellen

bestellen.html

receptieboeken

receptieboeken.html

afwerking

prijzen

prijzen.html

foto’s

fotos_receptieboeken.html

copyright © xieje creatieve producties  |  spelregels  | sitemap  | kvk 34210116  | BTWnr. NL0889.56.878B01