receptieboek.eu

receptieboeken en gastenboeken voor particulier en bedrijf

 
10

Onze enveloppendozen zijn eenvoudig, en juist daardoor zo passend bij een bruiloft of elke andere gelegenheid. Uw waardevolle enveloppen keurig bij elkaar zonder het risico dat ze zoek raken.

Door de uitgekiende afmetingen passen in een enveloppendoos veel enveloppen en kaarten van verschillende afmetingen. De dozen worden gemaakt van stevig karton.

De enveloppendoos kan bekleed worden in vele kleuren en voorzien worden van een afbeelding of tekst in een kader. Voor een bruiloft verwerken wij vaak de originele trouwkaart in een kader aan de zijkant van de doos. Meerdere kaders is ook mogelijk en wij kunnen zelfs de hele doos bekleden met een eigen door u of ons ontworpen bedrukking. Dit kan natuurlijk voor elke gelegenheid worden gedaan.

Op de doos of op het deksel kunnen wij tevens een tekst afdrukken als blindpreeg of in foliedruk. Dit kan in verschillende kleuren.

Desgewenst maken wij voor uw enveloppendoos een extra deksel zonder sleuf, waardoor deze later ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Zo heeft u jarenlang plezier van uw enveloppendoos!

Wij kunnen uw enveloppendoos geheel in de stijl van uw feest maken en, in combinatie met een receptieboek en/of fotoboek, heeft u een prachtige unieke en persoonlijke set.

enveloppendoos

receptieboeken

receptieboeken.html

foto-/receptieboeken

fotoreceptieboeken.html

fotoboeken

fotoboeken.html

contact

contact.html

kadotips

kadotips.html

over ons

over_ons.html

klik hier voor meer foto’s

foto’s

afwerking

afwerking.html

bestellen

bestellen.html

prijzen

prijzen.html

foto’s

fotos_receptieboeken.html
fotos_receptieboeken.html

copyright © xieje creatieve producties  |  spelregels  | sitemap  | kvk 34210116  | BTWnr. NL0889.56.878B01